Hypnose Praktijk Philips

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet meer uit de hypnose kom?

Iedereen komt uit hypnose, tenzij de persoon er zelf voor kiest hier langer in te blijven, bijvoorbeeld omdat hij of zij er intens van geniet (vergeet niet: hypnose is een fijn gevoel!). Toch zou zelfs dan iedereen altijd ontwaken, hypnose gaat uiteindelijk vanzelf over in een natuurlijke slaap.

Wat als ik niet te hypnotiseren ben?

Als men er voor open staat is iedereen is te hypnotiseren. Hiervoor hoef je je alleen maar te concentreren, de instructies op te volgen en je voorstellingsvermogen te gebruiken. Uiteindelijk doe je het zelf en begeleid de hypnocoach je hier slechts naartoe.

Komt mijn hele verleden naar voren?

Nee, je verleden komt niet standaard naar voren, tenzij dit het doel van de sessie is (regressie).

Geven jullie garanties?

We kunnen geen garanties geven. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om jou te helpen. Een deel van het werk ligt ook bij jou zelf. Er zijn nu eenmaal geen keiharde garanties mogelijk.

Is Hypnose eng?

Nee Hypnose is absoluut niet eng. Het is een hele ontpannen staat van zijn, je behoud tijdens de sessie te allen tijde de controle. Dat wil zeggen dat een Hypnotiseur je tijdens de sessie niet iets kan laten doen wat je niet wil of tegen jou persoonlijkheid in gaat.

Krijg ik alles mee tijdens de sessie?

Jazeker, alles wat gezegd wordt tijdens de sessie krijg je gewoon mee

Heb je nog een vraag?

App/ bel/ mail of stuur een persoonlijk bericht via messenger

Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek