Hypnose Praktijk Philips

Recensies

Operatie

Vandaag een positief bericht ontvangen van een jonge dame die afgelopen vrijdag in de praktijk is geweest voor een hypnose sessie omdat ze als een berg op zag tegen de operatie die ze eergisteren moest ondergaan.

Het was haar 4e operatie waarbij de Neurostimulator vervangen moest worden die geplaatst was omdat er bij één van de vorige operaties zenuwen waren geraakt die onherstelbaar beschadigd zijn.

"Hoi Leon, even laten weten dat de operatie goed is gegaan! Geen stresskoorts/ziekenhuis koorts én ik was een stúk rustiger! Het ankertje heeft me zéker geholpen, dus super bedankt!

Groetjes C.

Nagelbijten

Vorige week een dame (58) in de praktijk gehad die al zolang ze zich al kon herinneren last had van nagelbijten. Ze wilde er heel erg graag vanaf want ze schaamde zichzelf voor haar nagels en deed er alles aan om haar handen te 'verstoppen' zodat niemand haar nagels kon zien.

Vandaag kwam ze zoasl afgsproken in de praktijk voor de tweede sessie. Ze kwam binnen met een grote glimlach en toen ik vroeg hoe het ging zei ze:

"Leon, ik ben echt heel blij. Zoals je al aangaf vorige week waren de eerste paar dagen best lastig, maar daarna heb ik geen enkele drang meer gehad om nagels te bijten. Ik hoef mijn handen niet meer te 'verstoppen' en mijn nagels zijn nog nooit zolang geweest zoals ze nu zijn. Kortom, ik ben zeer blij en gelukkig met het resultaat".

Samen hebben we besloten om de tweede sessie niet te doen. Cliënt blij en ik blij, daar doe je het voor.

M. uit Deurne

Stoppen met roken

Hallo Leon,

In december 2020 ben ik bij jou in de praktijk geweest voor een sessie stoppen met roken. We zijn nu 7 maanden verder en ik wil je even laten weten dat ik nog steeds een niet-roker ben. Natuurlijk zijn er best wel zware momenten geweest, maar dat is ook niet gek als je al meer dan 40 jaar hebt gerookt. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

Groetjes H. uit Aarle-Rixtel

Angst voor naalden/ bloedprikken

Vorige week een jongedame in de praktijk gehad die sinds haar jeugd al bang was voor naalden. Op hele jonge leeftijd was ze al eens flauwgevallen tijdens het bloedprikken en verdoven bij de tandarts wilde ook maar niet lukken.

Nu ze in verwachting is moet ze bloedtesten laten doen en enkele weken geleden hadden ze al een geprobeerd om bloed af te nemen, maar dat ging helaas ook niet zoals gepland. De angst bleek te groot.

De sessie verliep goed en toen we klaar waren gaf ze aan direct een afspraak te willen gaan maken om bloed af te laten nemen.

Vandaag ontving ik een mail van haar.

Hoi Leon,

Ik wil even laten weten dat ik bloed heb laten prikken en het ging allemaal goed. Echt super bedankt

Vriendelijke groet, S.

Angst om 'opgesloten' te zitten

Door een combinatie van the BLAST/EMDR en Hypnose hebben we samen een mooi resultaat kunnen bereiken.

Hoi Leon,

Ik ben twee weken geleden bij jou geweest om de angst aan te pakken die ik had om opgesloten te zitten in ruimte's waar ik niet weg kon als ik daar behoefte aan had. En ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat mij op een positoieve manier heeft verrast. Ik ben onlangs met een vriendin met de trein naar Utrecht geweest en voelde me heerlijk ontspannen. En afgelopen week stond ik na het werk met de auto in de file en voorheen was ik dan volledig in paniek geraakt, maar nu voelde ik me rustig en kalm. Dat was een heel onwerkelijk gevoel wat ik al lang niet meer had ervaren. Ik heb de hele behandeling als zeer prettig ervaren en kan het ierdereen aanraden. Heel erg bedankt.

Groetjes I. uit Deurne

Stoppen met roken

Dag Leon,

Ik wil je even laten weten hoe het gaat... vandaag is het drie weken geleden dat ik bij jou ben geweest voor de sessie. Ik heb sindsdien 531 sigaretten niet gerookt. (Volgens mijn app). Hoe gaaf is dat! Ik sta er zelf versteld van... Geen tot weinig ontwenningsverschijnselen gehad, geen hoofdpijn etc, integendeel. Heel soms de "behoefte om' maar hej, ik ben een NIET roker dus dat....Onvoorstelbaar hoor! Maar dus wel realiteit. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik ooit een hele dag niet gerookt heb, nu dus al drie weken aan één stuk, zonder noemingswaardige perikelen. Dat wilde ik je even laten weten. Ik ben er nog niet hoor, dat weet ik zelf ook wel. Maar ik ben op de goede weg, dankzij jouw hulp. Heel erg bedankt!

A. uit Deurne

Afvallen/ emotie-eter

Hoi Leon,

Enkele maanden gelden ben ik bij jou geweest voor hulp bij het afvallen. Het heeft even geduurt maar vanmorgen was er 10 kilo af. Ik word daar zooooo blij van!

Super bedankt voor je hulp!!

I. uit Milheeze

Dwangmatig koopgedrag

Hoi Leon,

Ik wil je nog bedanken voor wat je tot nu toe al voor mij hebt betekent. Het gaat echt zo goed. Ik heb niet eens iets in gedachten wat ik wil kopen op het moment dat mijn salaris weer komt. Dat heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehad.

Dankjewel

K. uit Deurne

Jeugd trauma’s

Hallo Leon,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de BLAST behandeling van afgelopen week. We hebben tijdens deze sessie meer bereikt dan alle hulpverleners, psychiaters en zorginstanties de afgelopen 11 jaar bij elkaar, ik ben er nog niet maar kijk erg uit naar de vervolg sessies en ben ervan overtuigt dat dit de methode is die mij erbovenop kan helpen. Nogmaals heel erg bedankt.

K.B. uit Tilburg

Migraine

Beste Leon,

Ik ben 2 weken gelden bij u onder hypnose geweest, voor mijn migraine aanvallen. Ik wilde even laten weten dat ik tot nu toe geen hoofdpijn meer heb gehad en ik me stukken beter voel! Ik kijk er zeer positief op terug, enorm bedankt!!

Met vriendelijke groet,

B. uit Milheeze

Extreme angst voor honden

Hallo Leon,

laatst heb ik bij jou een hypnose sessie gehad voor extreme angst voor honden. Ik wil je laten weten dat het nu goed met me gaat. Ik heb geen extreme angstgevoelens meer als er een hond voorbij loopt of in mijn bijzijn is. Ook schiet het idee dat ik dood ga, niet meer door mijn hoofd.

Je hebt me dus heel goed gehoplen en ben er echt heel blij mee. Voor mijn gevoel hebben we in deze 1e sessie al genoeg bereikt. Ik wil dus nu even een tijdje aankijken hoe het blijft gaan en hoe ik me voel bij grotere honden.

Super bedankt voor alle hulp!

Groetjes A.

Stoppen met roken

Nogmaals hartelijk bedankt Leon. Afgelopen zondag de opname nog een keer beluisterden gaat nu weer prima.

S. uit Deurne

Stoppen met roken

Hey Leon,

Het gaat goed! Heb niet meer gerookt, soms wel erg pittig met momenten maar mag zeker niet klagen.

L. uit Nederweert

Stoppen met roken

Hoi Leon,

Het gaat supergoed ik heb geen sigaret meer aangeraakt sinds ik bij jou ben geweest.

Groeten B. uit Liessel

Suikers - Snoepen - Snacken - Snaaien

Hoi Leon,

Ik wil de afspraak voor morgen afzeggen. Ik wil het eerst wel doen, niet omdat het niet goed gaat maar meer omdat het zo goed bevallen is, alleen is het misschien zonde als het goed gaat om te doen en dan kan ik het beter doen wanneer ik het weer moeilijk zal krijgen. Ben in ieder geval sinds de eerste sessie al 3 kg kwijt.

Y. uit Veldhoven

Stoppen met roken

Hallo Leon,

Het gaat tot nu toe erg goed! Weinig verlangen meer gehad. Het voelt alsof ik al lange tijd gestopt ben. Af en toe was er natuurlijk een gelegenheid waarbij ik wel het gevoel had dat het er eigenlijk bij hoorde en ik er dus ook aan dacht, maar op die momenten had ik niet per se zin in een sigaret dus was het goed te doen om ook niet te roken. Concluderend ben ik erg tevreden over de afgelopen 2 weken.

Bedankt D.

Stoppen met roken

Hey Leon,

Het gaat heel goed. Heb nog wel eens momenten op een dag dat ik zin heb iin een sigaretje, maar dat gevoel gaat snel weg, dus dat is wel fijn. En nu denk ik hoe heb ik zoveel kunnen roken. Het er niet meer continu mee bezig zijn is zo fijn. Ik voel me een echte niet-roker.

Bedankt K. uit Deurne

Divers

Hallo Leon,

Heel hartelijk bedankt voor de hypnose sessie. Wat jij kan doen voor mensen is met geen pen te beschrijven ik kijk uit naar onze volgende sessie.

T. uit Deurne

Zelfhypnose

Nogmaals bedankt voor de zelfhypnose het werkt heel goed. Je bent een fijn mens.

G.

Faalangst rijexamen

Hoi Leon,

Ik wil even laten weten dat N. vandaag is geslaagd voor zijn rijbewijs. Hij zei dat de sessie van gisteren goed geholpen heeft. Hij voelde zich erg rustig tijdens zijn examen.

43 jaar chronische pijn - nek en schouders

Hallo Leon,

Ik zou je nog even laten weten hoe het numet mij gaat. Ik kan nog steeds niet geloeven dat ik na al die jaren met chronische pijn nu nog steeds verlost ben van de pijn. Heel hartelijk dank daarvoor.

Groetjes A. uit Lierop

Stoppen met roken

Hey Leon,

Het gaat keigoed... echt een wonder hoe makkelijk ik het heb... heel soms een seconde denk ik oh een sigaret zou lekker zijn maar is ook meteen weg die gedachte. Voel me wel saai maar dat is wennen denk ik. Echt als het zo door gaat komt het goed. Voel me al echt een NIET roker. Bedankt.

L. uit Deurne

Afvallen

Hoi Leon,

Even een korte update ik ben inmiddels 9 kg kwijt en voel me super. Ik luister ter ondersteuning nog regelmatig naar je audio opnames. Het kost me geen moeite om dingen te laten staan en betere keuzes te maken. Ik ben er blij mee en als het mis dreigt te gaan trek ik zoals afgesproken aan de bel.

Groet J. Doetinchem

Hoofdpijn/ migrainen

Ik ben bij jou geweest voor mijn hoofdpijn/ migraine. Ik ben op zoveel plaatsen geweest voor hulp zonder resultaat. En na een paar sessies ben ik nu al een tijd van mijn hoofdpijn af. Ik kan het iedereen aanraden, heel erg bedankt daarvoor.

groetjes J. uit Milheeze

Suikers/ emotie-eter

Hoi Leon,

Het gaat heel goed. We hadden op 3 november een afspraak gepland maar die is even niet meer nodig. Ik neem zeker weer contact op als het nodig mocht zijn.

Groetjes M. uit Deurne

Drankprobleem

Hallo Leon,

Ik ben bij jou geweest voor mijn drankprobleem, heel erg bedankt voor de behandeling, op dit gebied gaat het nu goed . Ik wil Hypnose op een ander moment graag voor iets anders inzetten.

Vriendelijke groet E. uit Gemert

Dromen

Hallo Leon,

Ik ben een tijd geleden behandeld voor mijn dromen. De dromen zijn niet meer terug gekomen dat wilde ik je graag nog laten weten.

Groeten C. uit Deurne

Hypnotische maagband

Goedemorgen Leon,

Boven de 10 kg afgevallen; amper tot geen behoefte aan alcohol; hongergevoel alleen 's avonds laat maar dan helpt water en een appeltje. Dus gaat nog steeds goed. MP3 1 wel afgeluisterd, 2e bewaar ik tot zwaardere momenten.

Groet T uit Eindhoven

Gebrek aan zelfvertrouwen & spreken in het openbaar

Ik kreeg complimenten van degene die vandaag het interview afnam: wat vertel jij goed en rustig. (Ze moest eens weten.) Totaal geen zenuwen of bibber in de stem. Fijne ervaring om zo zelfverzekerd te kunnen spreken voor een camera.

B uit Deurne

He Leon,

Ik wilde mijn afspraak v maandag even laten vervallen. De vakantie ben ik prima doorgekomen en zelfs ook nog afgevallen. Ik ben er erg blij mee en wil even kijken hoe t nu verder gaat nu ik het gewone leven weer oppak. Mocht het niet goed gaan dan maak ik graag weer een nieuwe afspraak.

Groet J

Doetinchem

Hallo Leon,

Ik wil onze derde afspraak afzeggen, deze is niet meer nodig.

Het gaat goed met me.

bedankt voor de hulp

Groetjes H

Morgen twee weken terug bij de Leon geweest, voor een hypnose sessie, vd zenuwpijn heeft het me twee dagen zonder pijnstillers opgeleverd, meer niet.

Voor mijn gewicht, het bandje voel ik nog steeds zitten om mijn maag, overdag snoep ik helemaal niet meer, geen behoefte meer aan wat nu resulteert in 3 kilo kwijt in bijna 2 weken. Het moet ook langzaamaan en niet te vlug!

Ook heeft de Leon mijn negativiteit en stress uit mij laten gaan, dat was een hele hoop, en me meer zelfvertrouwen gegeven, dat laatste is de afgelopen week compleet te niet gedaan, helaas.

Maar dat de negativiteit in mij zelf en de stress een heel stuk minder is dat is heel duidelijk te merken, want sinds ik daar geweest ben, is er nogal wat gebeurd hier, en dan vooral deze week, maar ik heb daardoor géén migraine aanval gekregen, wat voor mij altijd wel gebruikelijk is en dan vooral in een week als deze waarin ik het ook nog eens heel druk heb! De migraine is nog niet eens serieus aangepakt door de Leon, maar ben echt super tevreden met dit resultaat!

Leon bedankt voor deze kans die je me hebt gegeven. Ik vond het een hele fijne relaxte ervaring en ik raad het zéker iedereen aan, al is het alleen al hoe ontspannen je je daarna voelt!

Leon, bedankt!

Groetjes

C. van Dijk

Hallo Leon,

Ik ben pas bij jou geweest voor hulp om rustig te blijven tijdens mijn rij examen, je hebt me toen een trucje geleerd en ik moet zeggen, je trucje werkte goed! Ik ben geslaagd.

Hoi Leon,

Nog bedankt voor je hulp voor mijn eindexamen stress, het heeft geholpen ik ben geslaagd.

Groetjes J.V. Deurne

Leon,

Hartelijk bedankt voor je hulp!

Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs en ik was niet zenuwachtig

Groeten K.M. uit Deurne

Hoi Leon,

Enkele maanden geleden ben ik bij jou geweest voor hulp bij het afvallen. Het heeft even geduurd maar vanmorgen was er 10kg af. Ik word daar zoooo blij van! Super bedankt voor je hulp.

Groetjes I.P. uit Milheeze.

Hoi Leon,

Ik wil je nog bedanken voor wat je tot nu toe voor me hebt betekend. Het gaat echt zo goed, ik heb niet eens iets in gedachte wat ik wil kopen op het moment dat mijn salaris weer komt. Dat heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehad. Dank je wel.

​Groetjes K uit Deurne.

Hallo Leon,

Ik wil onze vervolg afspraak afzeggen. Op het moment gaat het zo goed dat een vervolg afspraak niet nodig is. Bedankt in ieder geval.

Groeten S.R. uit Someren.

Goedemorgen Leon,

Ik wil op deze manier onze volgende afspraak afzeggen. Het gaat heel goed met me. Ik ben na de sessie zelfs gestopt met roken. Trouwens nog de beste wensen.

Groeten L. uit Helmond.

Hoi Leon,

Nog bedankt voor de sessie. Ik heb nadien geen enkele last meer gehad van mijn darmen. Wat een opluchting.

Groeten W.A. uit Deurne.

Dag Leon,

Nog even een reactie naar aanleiding van onze sessie “zelfhypnose” Ik gebruik de techniek met regelmaat en sta versteld van het positieve effect ervan.

​Bedankt, F. B. uit Gemert.

Dank je wel Leon voor de hypnose sessie. Ik zat in een moeilijke periode en heb heel veel baat gehad bij de sessie. Nogmaals bedankt.

​Groetjes I.S. uit Deurne.

Hoi Leon,

Bedankt voor je hulp bij het stoppen met roken. Ik ben nog steeds gestopt.

Groetjes M vd L uit Deurne.

Hoi Leon,

nog bedankt voor je hulp bij mijn darteritis. In het begin was het wel even wennen maar al gauw zat ik weer op mijn oude niveau.

S.V.

Hallo Leon,

Ik wil even doorgeven dat ik op dit moment al 16kg ben afgevallen dmv de hypnotische maagband. Ik ben er nog niet, maar die 25kg die er af moet die gaat er zeker vanaf.

​Gr J vd W uit Deurne.

Dag Leon,

Ik ben een tijdje geleden bij jou geweest om af te vallen. Ik ben nu 6kg kwijt na1 sessie.

​Groeten G uit Gemert.

Hoi Leon,

Ik ben bij jou geweest toen het helemaal niet goed ging met mij. Ik moet zeggen dat ik me zoveel beter voel na de sessie. Ik sta weer positiever in het leven en heb veel minder stress. Ik ben er nog niet maar ik krijg heel veel positieve reacties uit mijn omgeving. Bedankt en misschien tot gauw.

P. uit B.

Hallo Leon,

Ik ben al 3kg afgevallen na de 1e sessie. Dat motiveert me enorm en ik kijk nu al uit naar de 2e sessie waarin we de maagband gaan plaatsen.

​Tot gauw. D.Z. uit Ommel.

Hoi Leon,

Bedankt voor je hulp bij het stoppen met roken. (blowen).

​J vd A uit Doetinchem.

Hallo Leon,

We zijn nu bijna een jaar verder en ik heb mijn doel bereikt. Namelijk 25kg eraf!!!

Heel erg bedankt en ik zal veel reclame voor je maken.

​S.B. Doetinchem.

Hoi Leon,

Nog bedankt voor je hulp bij het afvallen. Ik ben nu 12kg kwijt en wil er nog graag 3 vanaf maar dat komt zeker goed.

​Groetjes A.G. De Rips

Hoi Leon,

Ik ben bij jou geweest omdat ik op 16 jarige leeftijd een hele traumatische gebeurtenis heb meegemaakt waar ik ruim 17 jaar mee rondgelopen heb. Ik had bijna elke nacht last van nachtmerries waardoor het slapen jarenlang heel slecht ging. Ik ben 2 keer bij jou geweest en ik moet zeggen dat ondanks dat ik heel sceptisch was ik versteld sta van het resultaat. Ik slaap weer goed en de hele gebeurtenis heb ik zodanig verwerkt dat ik er geen last meer heb. Super bedankt.

​E.G. uit Deurne.

Leon,

Bedankt voor je hulp bij mijn suikerverslaving.

​R.B. uit Didam.

Hoi Leon,

2 maanden geleden ben ik bij jou geweest voor wat meer zelfvertrouwen zodat ik beter voor mezelf op durf te komen. En ik moet zeggen, ik merk heel veel verschil met hoe ik me voelde voor de sessie.

​G v A uit Deurne.

Hallo Leon,

ik ben nu een jaar gestopt met roken.

Bedankt.

​Groeten L.R. uit Doetinchem.

Hoi Leon,

Tientallen jaren heb ik last gehad van hevige pijn in mijn onderrug. Ik ben zo blij met het resultaat dat ik het bijna niet hardop durf te zeggen.

​M.E. uit Deurne.

Ik zou je nog even laten weten hoe het is gegaan met het stoppen met roken. Ik rook nog steeds niet Leon en ga dat ook zeker niet meer doen. Dank daarvoor. Ik ben wel 5kg aangekomen maar dat komt ook wel weer goed.

​Groeten P van E uit Asten.

Leon bedankt voor je hulp bij mijn verlatingsangst. Het gaat nu echt stukken beter met me.

Groetjes F.R. uit Doetinchem.

Hallo Leon,

Ik ben blij dat de diëtiste me door heeft verwezen naar jou voor mijn suikerverslaving. Door mijn onregelmatige werktijden schoot het gezonde eten er wel eens bij in. Nu kan ik de suikers heel gemakkelijk laten staan en heb geen enkele moeite om gezonde keuzes te maken.

​Groetjes P van A uit Helmond.

Bedankt voor je hulp bij mijn fobie. Het gaat stukken beter met me.

​Gr D de B uit doetinchem.

Yes, 6kg afgevallen na de sessie en helemaal geen moeite mee gehad. Bedankt.

​Groeten M v D uit Horst.

Hallo Leon,

​Ik ben bij jou geweest omdat ik stuk op FB had gelezen over emotie eten. Ik merkte aan mezelf dat wanneer ik verdrietig, boos, chagrijnig was ik dan sterk de neiging had om te gaan snoepen. Tijdens de sessie bleek dat iets uit het verleden de oorzaak was. Ik sta versteld van het resultaat. Tot nu toe heb ik onder alle omstandigheden mijn eetgedrag onder controle. Super bedankt.

Groeten W vd B uit Deurne.

Hoi Leon,

​We zijn een maand of 2 a 3 geleden begonnen met de hypnotische maagband. Ik wil even doorgeven dat ik nu ongeveer 9kg ben afgevallen en we hebben nog een sessie te gaan. Ik voel me heerlijk, krijg veel complimenten en zit letterlijk veel beter in mijn vel.

Tot gauw. groeten F vd W uit Deurne.

Leon, nog bedankt voor je hulp bij het afvallen.

​Groeten A.B. uit Doetinchem.

Dag Leon,

​Ik heb ruim een jaar rondgelopen met onverklaarbare klachten aan mijn polsen en handen. Ik heb echt alles geprobeerd om er vanaf te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken met het resultaat.

J.H. uit Doetinchem

Bedankt Leon voor je hulp voor mijn hoogtevrees. Ik heb het al een paar keer kunnen testen en het gaat heel goed.

Bedankt. T.H. uit Liessel.

Hoi Leon,

Dankzij jou ben ik in drie sessies van mijn trauma’s af waar ik zeer slecht van sliep en dat maakte me depressief. Na elke sessie werd ik steeds vrolijker en slaap ondertussen weer goed. Ik kan het iedereen aanraden.

​Groeten K uit Deurne.

Hallo Leon,

Ik wil je nog bedanken voor de sessie van vorige week. Ik ben al ruim 11 jaar bezig om mijn trauma’s te verwerken via psychiaters en andere hulpverleners en zorginstanties. We hebben tijdens onze 1e sessie al meer bereikt de laatste 11 jaar bij elkaar. Ik ben er nog zeker niet maar zie de komende sessies met veel vertrouwen tegemoet.

Tot gauw.

Groetjes K. uit Tilburg

Ik was eerst erg sceptisch ten opzichte van hypnose. Na lang twijfelen toch maar een afspraak gemaakt omdat ik al langere tijd slecht sliep. En ik moet zeggen dat het allemaal ontzettend mee is gevallen en het belangrijkste is dat ik nu weer goed slaap.

​Groeten J. uit Deurne.

Hey Leon,

Ik zou nog laten weten hoe het gaat met het stoppen met roken. Het gaat super goed en kan het iedereen aanraden die wil stoppen met roken. Je moet het wel echt zelf willen anders blijft het heel moeilijk.

Groeten Frank

Dag Leon,

Ik heb nog steeds geen last gehad van mijn heup. Ik snap er niks van maar ben er heel blij mee. Super bedankt.

​Groeten S. uit Didam.

Hoi Leon ik ben bij jou geweest vanwege mijn alcohol probleem. Ik moet zeggen dat ik niet helemaal ben gestopt maar heb het nu wel weer volledig onder controle. Heel erg bedankt, ook namens mijn vrouw.

​Groet V. uit Deurne.

Bedankt Leon,

Was weer een fijne sessie die ik had bij jou en dat via Skype, SUPER

L. uit Wehl