Hypnose Praktijk Philips

OldPain2Go®

logo OldPain2Go®

Helpt je om de oude (chronische) pijn signalen los te laten

OldPain2Go® geeft je de controle terug over oude, onnodige, slepende pijnboodschappen

Steven Blake is de creator van OldPain2Go®, zoals de naam doet vermoeden is deze techniek ontwikkeld om oude pijn/ chronische pijn weg te laten gaan. Pijn is eigenlijk een een onderdeel van ons overlevingssysteem, indien we pijn krijgen zorgt het ervoor dat we direct weggaan van de veroorzaker wat ons beschadigd heeft, dat kan iets heets of scherps zijn. En als we een interne pijn hebben gaan we ermee naar de dokters om het te laten uitzoeken. En hoe meer pijn het ons geeft, des te waarschijnlijker we actie ondernemen. Indien we actie hebben ondernomen en de dokters zeggen dat er niets meer gedaan kan worden, zal dat de rest van ons leven bij ons blijven. Indien we daarmee moeten leren omgaan of het moeten onderdrukken met medicatie, dan is er nog een ander alternatief.

En dat is om naar het onderbewuste brein te gaan en hem te laten herzien of het pijnsignaal relevant is of niet. Want misschien denkt het je hiermee te beschermen en dat is de enige reden dat het je pijn geeft, doet hij het voor oude redenen. En het moet herzien of het nog steeds vereist is voor jou vandaag de dag. En zo heeft Steven Blake veel mensen getraind over de hele wereld om jou hiermee te helpen.

Wat we doen is door te praten achterhalen we de oorspronkelijke oorzaak. En we krijgen veel informatie van jou, die we terugkoppelen naar het onderbewuste. Want wanneer we eenmaal begrijpen waarom we denken de pijn vasthouden kunnen we een klein debat met het onderbewuste voeren, iets wat Steven BrainBargaining (hersenonderhandeling) noemt. Om een heleboel andere dingen te laten overwegen waar het niet aan heeft gedacht en waarschijnlijk een paar dingen waar het wel aan had gedacht en gebruikte om de pijnboodschap gaande te houden. Wat er gaat gebeuren is dat het onderbewuste kan beslissen dat je toch nog een klein beetje pijn moet houden en het zal het pijn laten dalen tot een voor jou geschikt niveau. En als het denkt dat je dat klein beetje pijnsignaal niet meer nodig hebt, dan kan het simpel weg het hele pijnsignaal verwijderen door het niet meer uit te zenden. Wat betekend dat het ogenblikkelijk kan. Het gebied word niet verdoofd, eigenlijk is het veiliger om het oude pijnsignaal te verwijderen zodat het geen nieuwe pijn maskerd en nieuwe pijn opmerkt.

Het enige wat we doen is praten met het onderbewuste en we vragen voor de veiligst mogelijke optie voor jou de beste optie, waaronder ook het geven van goede kwaliteit van leven en ook het beschermen van jou. Dat is OldPain2Go®

Trainer

Steven Blake heeft twee trainers in de Benelux die jou mogen trainen als OldPain2Go® practitioner. Deze training is geheel in het Nederlands. Ben je hulpverlener, werk je in de zorg, hypnotherapeut, coach, fysiotherapeut of werk je graag met mensen om ze vervolgens van hun pijn af helpen/ dan wel te verminderen dan is deze training geschikt voor jou. Oldpain2Go® is een op zichzelf staande methode waarbij je geen voorkennis hoeft te hebben. OldPain2Go kan ingezet worden bij chronische pijn, artritis, fibromyalgie, reuma, littekens, oud letsel, gewrichtspijn, chronische rugpijn. Deze methode werkt ook uitstekend bij angsten, fobieën, en hooikoorts. Na deze training word je lid van de officiële Facebook groep waar je nog meer informatie kan vinden en vragen kan stellen en up to date blijft van alle ontwikkelingen.

Leon Philips is masterpractitioner en trainer in de Benelux. Of je nu op zoekt bent naar een behandeling of zelf OldPain2Go practitioner wilt worden neem vrijblijvend contact op met Leon Philips coaching en training.